Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

2D doelen

2D Doelen

2D target kopen om te kunnen oefenen? Europe Archery biedt leuke 2D targets aan. Dit tevens ook voor een erg scherpe prijs. U koopt al zo’n 2D target voor een prijs van €79,-. Wat vindt u de leukste target? Een target is er in verschillende soorten en uitvoering. Zo zou u voor een liggende target kunnen gaan, maar is er ook een staande uitvoering. Twee mooie voorbeelden van zulke targets zijn de 2D Animal Target Deer en de 2D Animal Target Coyote. Deze twee targets zijn staand en zijn bezig hun roeping te doen. Dit geeft een mooi effect aan de target. Verder is de eerst genoemde ook in een liggende variant te bestellen. Denk dus even na welke target voor u bruikbaar is.

Grootte van een target

Niet alle targets hebben dezelfde formaat. Zo is een target natuurlijk gemaakt op basis van de verhoudingen dat het dier ook in het echt heeft. Een voorbeeld hiervan is het verschil van formaat gezien de 2D Animal Target Duck en de 2D Animal Target Deer. Het formaat van de target duck is 60x60x17 en die van de target deer is 110x110x17cm. Hier zit dus een best groot verschil in. Het is dus belangrijk om na te gaat op wat voor soort target u het liefst gaat oefenen. Overigens staat er bij ons ook de 2D Animal Target Stand online. Deze target stand kan gebruikt worden voor een target met een dikte van 7 cm of 17 cm.

Méér dan alleen een target

Natuurlijk staan er nog veel meer producten online dan alleen een 2D target. Zo is de volgende variant de 3D target. Deze zijn meer realistisch dan de 2D target variant, maar zijn wel wat duurder. Een overzicht van wat voorbeelden van de andere producten die onder de compound categorie vallen vindt u hieronder. Kijk dus vooral even verder rond!

  • 3D doelen
  • Bescherming
  • Kleding
  • Pijlentassen
  • Scopes
  • Vizieren
  • Wanddecoraties

Target online bestellen

Bent u er al aan uit welke target u wilt bestellen? Of heeft u soms nog vragen over bepaalde producten binnen compound, over boogschieten of diensten? Twijfel dan niet en neem dan contact met ons op. Je online handboog winkel  helpt u graag op weg bij het kiezen van het juiste product.