Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

3D doelen

3D Doelen

3D Doel kopen om te oefenen zoals van het merk Bearpaw? Europe Archery heeft een erg ruim assortiment aan 3D Doelen online staan. U koopt al een 3D doel van Bearpaw voor een scherpe prijs van €21,-. U kunt ervoor kiezen om de wat simpelere uitvoering te nemen zoals de 2D doelen. Deze hebben wel de vorm van het échte dier, maar niet echt het uiterlijk. De 3D targets komen wel erg dicht bij de realiteit. De keuze is er maar liefst uit 124 verschillende 3D doelen. Deze 3D doelen zijn erg realistisch, deze zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en merken. Één van die merken is Bearpaw. Bearpaw is één van de grotere leveranciers als het gaat om 3D doelen. Bearpaw heeft 50 verschillende 3D doelen online staan.

Bearpaw in verschillende formaten

De dieren zijn zo nagemaakt dat zij ook de formaten hebben van de dieren wanneer u ze ook in het echt zou tegenkomen. Hou hier dus wel rekening mee. Zo is de Bearpaw LongLife 3D Beaver een stuk minder groot dan de Bearpaw LongLife 3D Black Bear. De Bearpaw Beaver is 84x30 cm, terwijl de Bearpaw Bear 125x75 cm groot is. Het is dus belangrijk om na te gaan welke target voor u geschikt is. Zo is er ook de keuze om een liggende variant te nemen of een variant staand. Dit natuurlijk afhankelijk van uw voorkeur.

Bearpaw Longlife

De 3D doelen van Bearpaw en Longlife zijn van een zeer hoge kwaliteit. Tevens stoppen de targets elke pijl en is een target van Bearpaw en Longlife bestand tegen vele verschillende soorten weersomstandigheden. Ook het terugnemen van de pijl uit de target gaat gemakkelijk. Een target van Bearpaw en Longlife zijn dus voorzien van vele voordelen.

Bearpaw target online

Bent u er al aan uit welke bearpaw 3D doel u wilt kopen? Of heeft u een voorkeur voor een ander merk of product? Dat kan, kijk dan nog vooral even rond op onze site. Zo vindt u verscheidene compound producten online, zoals bescherming, peepsights en pijlen. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Je handboog winkel denkt graag met u mee.