Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Pijlentrekkers

Pijlentrekkers

Pijlentrekkers aan uw uitrusting toevoegen? Er staan maar liefst 19 verschillende pijlentrekkers onlinevan hoge kwaliteit. U vindt al een pijlentrekker vanaf €4,50. Wat is voor u de geschikte pijlentrekker. Zoals gezegd staan er dus veel verschillende arrow pullers online. Een voorbeeld van een pijlentrekker is de Winners Arrow Puller with Magnetic Clip. Deze pijlentrekker is tevens ook een goede bescherming voor uw handen terwijl u uw pijlen uit het doelwit trek. Gezien de veiligheid een erg goed arrow puller. Verder biedt de pijlentrekker extra grip. De beste omstandigheden voor deze pijlentrekker is bij nat weer. Bij deze arrow puller is een magnetische clip bijgeleverd, dit om deze te kunnen bevestigen aan een riem of koker. Een erg goede pijlentrekker dus.

Arrow puller Arojac

Een wat duurdere variant pijlentrekker is de Arrow puller Arojac. Deze pijlentrekker is zo gemaakt dat de pijl met elke slag van het handvat uit het doelwit wordt getrokken. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw pijl in het doelwit vast blijft zitten. Zelfs is het mogelijk om de pijl uit hout te trekken. Dit kan doordat er minder belasting op de pijl-assen van carbon komt. Een pijlentrekker van een hoge kwaliteit dus, maar wel een arrow puller met een prijskaartje.

Europe Archery, veel meer dan pijlentrekkers

De titel zegt het al, Europe Archery  heeft nog veel meer te bieden dan alleen de pijlentrekkers oftwel arrow pullers. Producten die zoal worden aangeboden binnen de compound zijn de bogen, bogenstandaards, scopes, pijlsteunen en vizieren. Mocht je dus nog wat producten buiten de pijlentrekkers nodig hebben is het ook handig om bij de andere productgroepen te kijken. Deze producten worden aangboden tegen de scherpste prijs en betaalt u altijd veilig. Verder staat uitstekende service hoog bij ons in het vaandel. Wanneer u dus vragen heeft helpen wij u uiteraard graag.