Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Bescherming

Bescherming

Bescherming nodig voor bij het handboogschieten? Europe Archery 50 verschillende soorten bescherming online staan verdeeld onder 3 categoriën. U koopt al bescherming voor de scherpe prijs van €2,75. De beschermingen zijn dus onderverdeeld in 3 categoriën. Deze categoriën zijn armbeschermers, borstbeschermers en slings. Dit dus om uw uitrusting compleet te maken en u met een gerust hart uw sport te laten beoefenen. Bescherming is in velen sporten een belangrijk onderdeel. De kans is klein dat u iets overkomt, maar stel dat het gebeurd wilt u natuurlijk wel voorzien zijn van de juiste uitrusting.

Soorten bescherming

Armbescherming is één van de belangrijke onderdelen als het aankomt op bescherming. Deze bescherming wordt aangeboden door veel verschillende merken. Deze merken bieden in totaal 29 verschillende producten aan. Verder is er ook de categorie borstbescherming. Deze borstbescherming wordt bevestigd rond de borst en ook onder de oksel door. De borstbescherming wordt aangeboden door 3 verschillende merken. Deze merken zijn Avalon, Easton en Gompy. Hierbij kan er gekozen worden uit verschillende modellen (linkshandig of rechtshandig), verschillende maten en ook verschillende kleuren. Als laatste staan er ook slings online. Deze slings zijn dan weer onder te verdelen in fingerslings, bowslings en topslings. Deze slings zijn van een hoge kwaliteit en te kopen in verschillende uitvoeringen.

Méér dan alleen bescherming

Natuurlijk heeft Europe Archery meer online staan dan alleen bescherming. Zo is er alleen in de categorie compound al erg veel keuze. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van verschillende productcategoriën.

  • Accessoires
  • Blazoenen
  • Compound onderdelen
  • Messen
  • Optiek
  • 2D Doelen
  • 3D Doelen

Bescherming online

Weet u al welke bescherming u kunt gebruiken? Of heeft u nog vragen over boogschieten, bepaalde producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste uitrusting. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met zaterdag, zondags gesloten. Precieze tijden Maandag:18.00 - 21.00 Di/Vr:09.00 - 17.30 Zaterdag:09.30 - 16.00 Zondag:Gesloten.