Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Boogstandaards

Boogstandaards

Standaard kopen voor uw handboog? Als het gaat om zo’n standaard staan er 16 artikelen online. U heeft al een standaard vanaf €8,50. Wat is voor u de meest geschikte standaard? Bekijk het op Europearchery.com. Een standaard hoeft niet duur te zijn. Neemt u nu eens de goedkoopste standaard die bij ons online staat. Dit is de Cartel Kick Stand, deze kost dus €8,50. Dit is de meest gebruikte standaard bij de compound handbogen. Het zorgt voor meer stabiliteit. De standaard is erg licht, duurzame plastic ‘benen’en is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mee te nemen. Een erg goedkope en gemakkelijke oplossing dus!

Standaard voor een middenprijs

Een standaard die qua prijs een beetje in het midden ligt is de Pine Ridge Archery Bowstand Kwik. Deze standaard is te gebruiken voor bijna elke handboog. Door de hoge kwaliteit ligt de handboog er erg stabiel op en is de kans dat het valt en schade oploopt klein. Wat voor elke stylist ook een voordeel is, is dat de standaard verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. En de prijs/kwaliteit verhouding is ook zeer aantrekkelijk. De standaard is niet al te duur en is kwalitatief erg goed.

Een standaard bestellen bij Europe Archery

Online een standaard bestellen bij Europe Archery heeft zo zijn voordelen. Zo is de keuze reuze en is er dus een erg uitgebreid assortiment. Een paar voorbeelden hiervan binnen compound zijn de 3D doelen, bogen en scopes. Ook de prijzen zijn erg scherp, dit is natuurlijk altijd een mooie bijkomstigheid. Verder kunnen wij ook bevestigen dat u er ook een stukje service bij krijgt, dit zodat het plaatje compleet is.

standaard online

Heeft u al voor ogen welke standaard voor u geschikt is? Of heeft u nog verdere vragen over handboogschieten, bepaalde producten of diensten? Aarzel niet en neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten? Samen maken wij uw uitrusting compleet.