Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Boeken en DVD´s

Boeken en DVD’s

Boeken en DVD’s kopen om wat bij te leren, te gebruiken of puur als entertainmant? Dat kan bij Europe Archery! Er staan 8 verschillende boeken en DVD’s online. Dit al vanaf de scherpe prijs van €2,95. Er staan erg bruikbare boeken online bij Europe Archery. Ook om u verder te helpen terwijl u de sport aan het beoefenen bent. Denk hierbij aan een notitieboekje, boekjes om de score bij te houden en ook staan er waardebonnen online die u eventueel uit kunt schrijven voor iemand. Bij de Fivics Target Score Book wordt er ook een pen meegeleverd. Verder is het speciaal ontworpen voor de handboogschieter. Deze boeken bevatten 120 pagina’s en op elke pagina is er ruimte om een nieuwe score neer te zetten. Ook notities kunnen hierbij geschreven worden.

Boeken om wat bij te leren

Verschillende boeken staan online om uw kwaliteiten te verbeteren. Zo staat er bijvoorbeeld voor de beginneling ook een boek online, namelijk The archery for beginners guidebook. Hierin wordt beschreven wat de beste schottechniek is, hoe de score werkt en wat voor competities er zijn, waar uw uitrusting aan moet voldoen en wat veilige afstanden zijn waar je je goed kunt positioneren. Wanneer u al verder in het proces bent en dus al enige ervaring hebt, is bijvoorbeeld het boek The Competitive Archer wel iets voor u. Hier wordt uitgelegd wat kan leiden tot grootse successen. Voor vele schalen sporters kan dit een handige tool zijn. Van topsport tot en met degenen die het als hobby beoefenen in het weekend

Voordelen boeken bestellen bij Europe Archery

Er zitten een aantal voordelen aan verbonden om uw boeken bij Europe Archery te bestellen. Zo beschikt Europe Archery over een erg ruim uitgebreid assortiment. Ook hanteren wij erg scherpe prijzen op vele producten, hierbij leveren wij ook uitstekende servicezodat u in totaal tevreden zult zijn. Ook bij het betalen hoeft u niet bang te zijn dat er iets geks gebeurd, alles is veilig.

Boeken online

Bent u er al aan uit welk boek u wilt aanschaffen? Of heeft u nog vragen over bepaalde boeken of over boogschieten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag over onze producten.