Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Kleding

Kleding

Boogschiet kleding kopen om uw uitrusting compleet te maken? Europe Archery heeft hele toffe kleding online staan gerelateerd aan het boogschieten. Wat is voor u een mooie aanvulling aan uw kledingkast? De verschillende keldinggroepen waaruit u kan kiezen zijn schoenen, hoodies, petten en shirts. Deze schoenen zijn te koop in 4 verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, goen en oranje. Deze schoenen zijn geschikt voor alle seizoenen. De maat van deze schoenen kunnen variëren van 36 t/m 46. Deze schoenen kunnen een mooie aanvulling zijn op de verdere kleding. Kijk dus even welke kleur en maat bij u past.

Hoodies als kleding

Ook voor de wat koudere dagen staan er hoodies online, dit zijn een tweetal hoodies. De een is een donkerblauwe hoodie van team Europe Archery. Een mooie aanvulling op uw kleding, dit door de moderne en erg ruige look. De andere hoodie onder de categorie kleding is de zwarte nock on hoodie met skeletten hoofd erop. Deze zwarte hoodie heeft neon groene accenten. Deze hoodie is houdt u warm tijdens het boogschieten, maar ook daarbuiten. Een echte toevoeging aan uw kleding en dat vooral in de wat koudere situaties.

Andere kleding

Zoals al eerder aangegeven staat er nog veel meer kleding online, waaronder ook shirts. De variant hoodie in het zwart die zojuist is beschreven is ook te verkrijgen als shirt. Verder zijn de caps en mutsen ook een veel gezien product. Zo staan er een cap en een muts van het merk Hoyt online. De kleding van Hoyt is van hoge kwaliteit en kunnen dus een mooie aanvulling zijn aan uw kleding.

Nog veel meer dan alleen kleding

Kleding is niet het enige wat online staat op Europearchery.com. Voorbeelden van productgroepen zijn vizieren, pijlsteunen, gereedschap en bogen. Kortom, zeker de moeite waard om ook bijvoorbeeld deze producten te bekijken. Europe Archery heeft een erg ruim assortiment online staan, hanteert de scherpste prijzen, staat voor een uitstekende service en kunt u altijd veilig betalen. Dus zeker wat voordelen wanneer u bij Europe Archery bestelt.