Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Koffers & Tassen

Koffers en tassen

Koffers en tassen kopen om bijvoorbeeld uw spullen in op te bergen. Er staan maar liefst 63 verschillende artiklen hiervan online, waaronder een koffer. Dit allemaal tegen de scherpste prijs. Zoals er bijvoorbeeld ook petten van online staan, heeft Hoyt ook tassen en een koffer online staan. Buiten de kwaliteit koffer staan er ook een tweetal backpacks hiervan online. Deze ruime backpacks zijn van een hoge kwaliteit en heeft ook veel vakken waarin u uw spullen in op kan bergen. Ook een koffer kan hiervoor een prima uitkomst bieden. Zo’n koffer kan ook een erg goede en mooie bescherming bieden aan uw producten. De dikke, robuuste constructie, het gepatenteerde, crush-proof PillarLock-systeem en de weerbestendige afdichting houden bogen en apparatuur beschermd tegen en beschermen zich tegen de elementen. Een erg gebruiksviendelijke koffer.

Niet alleen een koffer

Buiten koffers en tassen staan er ook covers online die dienen als bescherming voor de sights. Deze kunnen mooi hierin worden opgeborgen, de rits dient als sluiting van deze covers. Verder heeft het ook nog opbervakken aan de binnenkant en kan u uw spullen makkelijk opbergen. Deze covers zijn een goedkopere oplossing dan de koffer of tas. De Avalon Cover for Sight is bijvoorbeeld al te koop voor de scherpe prijs van €11,-. Er is overigens ook nog de keuze uit bepaalde kleuren, namelijk zwart met blauw, zwart met rood, blauw met zwart en rood met zwart. Wel kan u uw spullen veiliger opbergen in een koffer dan in een cover met alleen een ritssluiting. Ook kunt u in een koffer meer spullen kwijt. Belangrijk om na te gaan wat voor u belangrijk is.

Meer dan alleen een koffer online

Het assortiment heeft nog veel meer te bieden dan alleen een koffer of een tas. Voorbeelden van artikelen die worden aangeboden zijn compound 3D doelen, bescherming, peepsights, scopes en gereedschap. Kijkl dus vooral even rond. Bij vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij geven graag een advies op maat voor bijvoorbeeld het handboogschieten.