Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Optiek

Optiek

Brillen nodig voor tijdens het boogschieten? Onder de categorie brillen kunnen verrekijkers en echte brillen vallen. Maar liefst 18 verschillende producten onder de categorie optiek. Veel keuze uit brillen dus. Brillen voor tijdens het boogschieten kunnen een belangrijk onderdeel zijn van uw outfit. Het dient overigens ook als bescherming van de ogen. Veiligheid is erg belangrijk, dit natuurlijk voor elke sport. Brillen komen ook veelal terug als bescherming van de ogen, voorbeelden hiervan zijn wielrennen en schaatsen. Ook is het bedoeld om een zo goed mogelijk zicht te hebben in verschillende weersomstandigheden. Deze brillen zijn bijvoobeeld ooh handig bij veel wind. Ook wanneer je een vaste brillendrager bent hoeft dit geen probleem te zijn.

Brillen met verschillende mogelijkheden

De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo kun je ervoor kiezen om een bril te kopen met 3 glazen, 4 glazen of met 9 glazen erbij. Deze glazen van de brillen zijn dan natuurlijk wel allemaal in een andere kleur. Wel verschilt de prijs heel erg aan de hand van welke samenstelling je neemt. Wel is het zo dat het relatief goedkoper is wanneer u die van 9 glazen neemt dan die van 3. Het is dus verstandig om na te gaan hoeveel glazen u bij uw brillen nodig heeft. Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld andere mensen ook nog glazen nodig hebben voor op de brillen van hen. Dan is het goedkoper om de laatste variant te nemen. Zo heeft u meer glazen voor relatief minder geld.

Overige producten buiten de brillen

Buitende de brillen, rangefinders, spotting scopes en verrekijkers staan er uiteraard nog meer producten online. In de compound categorie worden er bijvoorbeeld 2D doelen, 3D doelen, stabilisatoren en vizieren online. Ook hiervan een erg uitgebreid assortiment van online. Wanneer u vragen hebben over bepaalde producten of diensten dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij leggen het u tot in de puntjes uit!