Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Pijlentassen

Pijlentassen

Pijlentas kopen zoals de Avalon Quiver A2? Deze heuptassen worden voor een erg scherpe prijs aangeboden. Tevens is het assortiment Quiver tassen erg uitgebreid, maar liefst 59 verschillende producten pijlentassen. Een voorbeeld van een mooie pijlentas is de Avalon Quiver Classic. Deze pijlentas Quiver is een voorwaarts gerichte pijlkoker voor doelboogschieten. Hierbij is overigens de riem inbegrepen. Verder is het mogelijk om 3 buizen erin op te bergen, dit houdt dus in dat er 3 openingen in de Avalon Quiver Classic zitten. Ook is er een clip inbegrepen om jouw accessoires aan vast te binden.

De W&W Quiver Wiawis A-1

Een wat duurdere en luxere pijlentas is de W&W Quiver Wiawis A-1. Deze pijlentas Quiver heeft pijlbuizen die magneten bevatten. Deze magneten zorgen ervoor dat u uw pijlen veilig in uw W&W Quiver Wiawis A-1 op kunt bergen. Veel opbergruimte maakt mogelijk om veel spullen en accessoires mee te nemen in uw pijlentas Quiver. Verder is de riem wat luxer en is het een gevoerde riem. Dit alles om te zorgen voor een comfortabele pasvorm van de W&W Quiver Wiawis A-1. De riem is verstelbaar, zo is hij dus in te stellen voor iedereen. Kortom, een erg mooie pijlentas Quiver.

Meer dan alleen pijlentassen Quiver

U kunt voor nog veel meer producten terecht dan alleen de pijlentassen Quiver. Zo kunt u eens een kijkje nemen bij de boogstandaards, bogen, pezen, peepsights en de scopes. Dit zijn nog lang niet alle productgroepen, werpt u vooral zelf een een blik op onze artikelen binnen compound.

Pijlentassen Quiver online bestellen bij Europe Archery

Bent u er al aan uit welke pijlentas Quiver een erg goede toevoeging zou zijn aan uw uitrusting? Of twijfelt u nog soms? Dat is ook geen probleem. Bij twijfel kunt u ons altijd bereiken, wij behandelen dan uw vraag en kunnen dan samen kijken wat voor u het juiste artikel is.