Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Releases

Releases

Een release kopen als aanvulling op uw collectie? Bij Europe Archery vindt u 103 verschillende producten als het gaat om release. Dit ook allemaal tegen een erg scherpe prijs, al vanaf €6,50! Een erg populaire release is de Arc Systeme Release L'Attendeux Brass. Deze release is ontworpen voor kwaliteit en comfort, terwijl een soepele en herhaalbare opnamestijl wordt bevorderd. Ook de grip van de release is erg goed. Dit door de gegroefde handgreep. Uiteraard is deze release te koop in verschillende maten. De release is te verkrijgen in een large en in een medium variant. Wanneer u zich afvraagt welke maat u nodig heeft moet u even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Een release voor iedereen

Zoals al aangegeven is de keuze erg groot bij Europe Archery. Een volgend release die we even uitlichten is de Tru Ball Release GOAT. De naam maakt al veel duidelijk, één van de betere releases dus. Deze release is er in het model 3 of 4 vingers. Het mooie aan deze release is dat het releasemechanisme ultra stil is. Verder beschikt deze release over Instelbare trigger met instelbare bewegingsvrijheid en gevoeligheid en Instelbare duim triggerpositie. Een release met veel mogelijkheden dus.

Release en nog veel meer

Buiten de releases is er nog veel meer te vinden online op Europearchery.com. In ons assortiment vindt u ook Blazoenen, Bogen, Optiek, Pezen, Pijlen, Stabalisatoren en Doelen. De moeite waard om hier ook even een kijkje op te nemen. Voor extra veel korting op bepaalde producten moet u kijken bij de SALE pagina. Deze is te vinden bovenaan in het midden, aan de rechterkant.

Release online kopen

Uw release koopt u online bij Europe Archery. Wanneer u er nog niet helemaal uit bent of nog vragen heeft kunt u contact opnemen. De gegevens hiervan vindt u hier.Onze medewerkers kunnen u dan voorzien van een deskundig advies op maat.