Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Scopes

Scopes

Heeft u nog een lens nodig voor uw boog? Bij Europe Archery vindt u 71 verschillende scopes. Zo’n lens wordt aangeboden voor een spotgoedkoop prijsje. U koopt al een lens vanaf €1,80. Een erg populaire lens is de Axcel Scope Accuview AV41 Plus. Deze lens is uitgerust met een Rheostat-kap en een koppelindicator. Dit model lens is geschikt voor zowel rechts- als linkshadige personen. Ook versterkt de lens de nauwkeurigheid. Een mooi voorbeeld van een hoog kwaliteit soort lens. Natuurlijk staan er nog veel meer lenzen online!

Een lens voor iedere boogschieter

Het is altijd handig om van iets de basis uitvoering te kunnen kopen. Bijvoorbeeld de Beiter 29 mm scope Basic is dat. De Beiter Scope 29mm met een klein niveau wordt zeer gewaardeerd sinds de introductie vanwege de hoge kwaliteit van de Zeiss-lens. Het niveau is beschikbaar met een heldere, groene, rode of blauwe vloeistof in een heldere behuizing. Je kunt het niveau eenvoudig en erg snel uitwisselen, als je een ander niveau wilt voor verschillende lichtomstandigheden.De volgende vergrotingen zijn beschikbaar: +0,25 (approx. 2x), +0,50 (approx. 4x), +0,75 (approx. 6x), +1,00 (approx. 8x) en de +1,25 (approx. 10x). Ga dus even na wat voor samenstelling van uw lens geschikt zou zijn.

Collectie buiten de lens

Wij van Europe Archery kunnen u gelukkig nog veel meer aanbieden dan alleen de lens. Buiten de scopes hebben wij bijvoorbeeld ook toffe kleding, bogen, 3D doelen, pijlen, pijlentassen en Vizieren. Ook beschikken wij over een SALE pagina en staat er ook het een en het ander aan tweedehands producten online.

Uw lens online kopen

Uw lens bestelt u bij Europearchery.com. U kunt ons natuurlijk bereiken wanneer u nog vragen heeft. Dit kan per telefoon, email, contactformulier of een bezoekje aan onze winkel in Baarschot. Daar kunt u de producten met eigen ogen zien. Wij horen graag van u!