Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Stabilisatoren

Stabilisatoren

Een extender kopen om wat meer stabiliteit te krijgen? Die vindt u bij Europe Archery. Maar liefst 295 verschillende extenders voor u online. Deze producten voor een spotgoedkope prijs vanaf €0,50. Een prachtig product en voorbeeld van een extender is de W&W Stabilizer Wiawis ACS15 Short. Deze extender heeft een schok- en trillingsabsorberende grafeenconstructie. Dit natuurlijk om de stabiliteit te bevorderen. Ook een kenmerk van deze extender is het feit dat het een conische buis heeft voor verhoogde stijfheid. Bij deze extender wordt ook een kop en een plat bodemgewicht meegeleverd. Een extender van topkwaliteit. De extender is te verkrijgen in de maten 10,11 en 12 inch.

Een extender van Europe Archery

Er zijn vele extenders in verschillende vormen en prijsklassen. Een extender voor een lager prijsje is de Fuse Stabilizer FlexTorch. Deze extender koopt u al voor €29,-. Door de afgemeten zwaarte aan de voorkant van je boog vormt het de goede balans. Tevens houdt het geluid en trillingen tegen. Dit natuurlijk ook als bevordering voor de balans en stilte. Wordt een scherpschutter door deze extender. De extender is te bestellen in twee kleuren.

Extender en nog veel meer!

Europe Archery beschikt over een erg uitgebreid assortiment. Er staat nog zoveel meer online dan de extender. Voorbeelden van zulke productgroepen zijn de pijlen, Kleding, Bogen en 2D doelen. Dit allemaal tegen de scherpste prijs. Verder betaalt u bij ons altijd veilig en hanteren wij een uitstekende service.

Extender online bestellen

Uw extender koopt u bij Europe Archery. Heeft u soms nog vragen aan ons? Of heeft u soms nog tips? Neem dan vooral contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste uitrusting. Wij zijn te bereiken per telefoon, email, contactformulier maar natuurlijk ook in de winkel zelf.Wij zien u graag terug of horen van u!