Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Pezen

Pezen

Pezen kopen zoals een string? Een voorbeeld van een string is een Bowstring. Een string en andere producten staan in grote getalen online op Europearchery.com. Buiten een string staan er ook onderhouds materialen online. Een voorbeeld van string onderhouds materiaal is de Brownell Bowstring Material Fury. Dit onderhouds materiaal voor een string is te gebruiken voor vele toepassingen. Ook de Flex Archery Control Cable is te koop in heel veel verschillende maten. De lengte van de string kan verschillen van 35 inches tot aan 39.50. Dit met veel verschillende tussenstappen in maten strings, kijk dus even wat u het liefst hebt.

De TruGlo Tru-Block String Silencers 4 Pack

Nog een voorbeeld uit de pezen categorie is de TruGlo Tru-Block String Silencers 4 Pack. Deze string geluidsdempers vermindert snaarruis en trillingen. Tevens is het voorzien van weersbestendig materiaal en is het ontworpen voor alle bogen. Multifunctioneel dus. Het is een pakket van 4 stuks string geluidsdempers. Ook is er nog een andere vorm string silecer, namelijk in een spinvorm. Dit is de Tru Ball String Silencer Spyder - 4 Pack, buiten dat deze net iets duurder is en een andere vorm heeft, zijn de functies hetzelfde.

Assortiment buiten de string

Er staan nog veel meer compound producten online dan de string. Zo zijn er 3D doelen, bescherming, accessories, releases, scopes en nog veel meer categoriën binnen compound. Ook leuk om hier eens een kijkje te nemen als u klaar bent met het assortiment van de pezen te bekijken. Mocht u nog vragen hebben over bepaalde pezen, andere producten of handboogschieten, dan horen wij het graag. Neemt u dan gerust contact met ons op. Je online handboog winkel helpt u graag op weg.