Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Blazoenen

Blazoenen

Blazoenen nodig voor bijvoorbeeld halloween? Deze blazoenen zijn er in +110 verschillende varianten. U koopt bijvoorbeeld al een halloween blazoen voor de scherpe prijs van €0,30. Een koopje dus. De blazoenen worden aangeboden in erg veel verschillende varianten en thema’s. Een paar voorbeelden van zulke thema’s zijn FUN blazoenen, kerstmis blazoenen en halloween blazoenen. Vooral het aanbod aan halloween blazoenen is erg groot. Zo komen de bekende gezichten ook voorbij, zoals Frankenstein en Dracula. Zo is er dus altijd de mogelijkheid om te gaan handboogschieten in het thema van de dag. Dit maakt het nog leuker en zorgt het tevens voor variatie.

Blazoenen in het halloween thema

Er zijn nog meer varianten blazoenen in het thema halloween. Een paar voorbeelden hiervan zijn de uitvoeringen mummy, werewolf en zombie. Buiten halloween kan er ook ingespeeld worden op bijvoorbeeld het thema kerstmis. Hiervan staat ook een Egertec Targetface Complete Set Christmas online. Deze set bestaat uit 10 kerstmis targetfaces, volledig gerelateerd aan het kerstmis thema. Er staat tevens ook zo’n soort set online gerelateerd aan halloween. Wanneer u kiest om voor een set te gaan zal dat schelen in de prijs dan wanneer u ze apart bestelt. Profiteer dus van dit voordeel.

Méér dan alleen halloween en kerst blazoenen

Europe Archery biedt een erg ruim assortiment aan met vele verschillende producten. Dit zodat u uw uitrusting kunt kiezen dat bij u past. Hieronder vindt u een paar voorbeelden van categoriën die u bij ons online kunt vinden.

  • Bogen
  • Bogenstandaards
  • Koffers & tassen
  • Pezen
  • Pijlen
  • Stabilisatoren
  • Wanddecoratie
  • Kiijk dus vooral even rond of er voor u wat bijzit om uw uitrusting mee compleet te maken.

Blazoenen online

Bent u er al aan uit welke blazoenen voor u geschikt zijn? Of heeft u nog vragen over boogschieten, bepaalde producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zullen voor u klaar staan om een passend en deskundig advies te geven.