Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Doelen

Targets

Heeft u nog targets nodig om te kunnen oefenen. Europe Archery heeft +80 verschillende goals online staan. Dit allemaal tegen een scherpe prijs. Wat zijn voor u de meest geschikte targets? Deze doelen (ook wel goals en targets genoemd) zijn onder te verdelen in 7 categoriën en onder deze categoriën zijn alle goals verdeeld. Hier staan ook hulpmiddelen onder, zoals de doel standaard en de blazoenprikkers. Buiten de targets staan er ook veiligheidsnetten online. Deze netten zijn bedoeld om de pijlen tegen te houden wanneer deze bijvoorbeeld de verkeerde kant op zijn geschoten. Wanneer u kiest voor een veiligheidsnet moet u wel weten dat de prijs per meter is. Zo betaalt u voor 3 meter Safety Net green €64,-.

Foam doelen als goals

Één van de opties als targets zijn de foam doelen. Deze goals kunnen uitermate geschikt zijn. We nemen als voorbeeld de Eleven Plus Target 70 x 100 x 20cm. Allereerst zijn deze goals weersbestendig, dus de goals zijn altijd wel te gebruiken bij boogschieten. Deze goals zijn ook nog eens duurzaam en niet al te zwaar. Verder bevatten deze goals vervangbare easy-pull-centers om de levensduur van uw doelwit te verlengen en het eruit trekken van pijlen gemakkelijk te maken. Ook zijn deze doelen van een plat oppervlak voor eenvoudige montage van een doelvlak. Er zitten dus erg veel voordelen verbonden aan deze foam doelen.

Targets bestellen bij Europ Archery

Producten bestellen bij Europe Archery heeft zo zijn voordelen. Zo beschikken wij over een uitgebreid compound assortiment en is er dus heel veel keuze. Dit allemaal tegen de scherspte prijzen, ook dus de goals. Wij vinden service een belanrijk onderdeel en dit willen wij dan ook zo goed mogelijk uitvoeren. Als laatste kunt u bij ons ook altijd veilig betalen.

Targets online

Bent u er al aan uit welke targets voor u of uw vereniging geschikt zullen zijn? Of heeft u soms nog vragen over bepaalde producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.