Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Trainingsmateriaal

Trainingsmateriaal

Nog overige trainingsmateriaal nodig voor bij het trainen? Dan bent u bij Europe Archery aan het juiste adres. Met maar liefst 22 artikelen aan trainingsmateriaal zit er voor ieder wel wat wils bij. Er zijn veel verschillende soorten trainingsmaterialen. Zo staat er ook de Cartel Exercise Band online. Deze band is uitermate geschikt voor de warming-up. Helpt boogschietspieren te werken en de schouderstabiliteit te verbeteren. One size fits all ontwerp. Een erg simpel stuk trainingsmateriaal dat vrij effectief kan werken. Het trainingsmateriaal is van het merk Cartel en van een erg hoge kwaliteit.

Trainingsmateriaal speciaal voor u

Het soort trainingsmateriaal is erg divers. Het trainingsmateriaal kan bijvoorbeeld verschillen tussen en bidon tot aan een notebook. Het zijn toch de kleine dingen die uw uitrusting compleet maken. Met presteren hoort ook trainen, daarvoor is trainingsmateriaal nodig. Ook voor het rekken en strekken hebben wij genoeg trainingsmateriaal. Neem bijvoorbeeld de A&F Exercise Band. Dit trainingsmateriaal is een uitstrekkende band die ideaal is om op te warmen. Ook voor te strekken en boogschieten is het perfect. Dit trainingsmateriaal is er in drie verschillende kleuren, namelijk rood, blauw en groen. Deze kleuren hebben te maken met de maat van het product. Dit verschilt namelijk in licht – rood, gemiddeld – groen en zwaar- blauw. Het trainingsmateriaal is van een latex stof en is 200 x 12 cm groot. Dit is natuurlijk een voorbeeld van de velen trainingsmateriaal die online staat.

Trainingsmateriaal te koop voor iedereen

Zoals u kunt zien is het aanbod aan trainingsmateriaal erg divers. Dit geldt ook voor de andere productgroepen van Europe Archery. Voorbeelden hiervan zijn de pijlen, 3D doelen, lenzen, archery tag en bogen. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben over bepaalde producten of diensten verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij helpen u natuurlijk graag om te zorgen dat u uw uitrusting op de meest geschikte manier in orde krijgt. Wij zijn te bereiken per telefoon, email, contactformulier en fysiek bezoek aan de winkel. Wij horen graag van u!