Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Tweedehands

Tweedehands compound

Europe Archery heeft veel te bieden, ook op tweedehands gebied. Op Europe Archery staan namelijk ook tweedehands producten online. Deze zijn dan weliswaar niet nieuw, maar wel van een hoge kwaliteit. Dit zijn vooral bogen die bij ons online staan die wel eens eerder zijn gebruikt en dus tweedehands zijn. Wel moet u opletten waar u de tweedehands producten op kunt halen, deze plaatsen kunnen verschillen. Voor verdere vragen over de tweedehands producten en het op kunnen halen of iets dergelijks verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoon, email en contactformulier.

Divers aanbod tweedehands producten

Europe Archery heeft een aantal top tweedehands bogen online staan. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de Elite Archery Compoundbow TOUR. Deze tweedehands boog is voor rechtshandigen. De tweedehands boog is er in het zwart en is te verkrijgen in Baarschot. Alle tweedehands producten zijn uiteraard tegen een goedkopere prijs dan dat u gewend bent. Een goede keuze dus voor de portemonnee om tweedehands producten te kopen, maar deze tweedhands producten hebben dus al een eigenaar gehad en daardoor gaan deze misschien net wat korter mee dan de nieuwe producten.

Collectie buiten tweedehands artikelen

Natuurlijk heeft Europe Archery veel meer te bieden dan alleen de tweedehands artikelen. Europe Archery kan met trots zeggen dat het een erg divers, nieuw en topkwaliteit assortiment heeft. Voorbeelden hiervan zijn de 3D doelen, bogen, boogstandaards en scopes. Dit zijn maar een paar voorbeelden van productgroepen die wij aanbieden buiten de tweedehands artikelen. Kijk dus gerust even rond.

Tweedehands producten online kopen

Bent u er al aan uit welk tweedehands product voor u geschikt is? Of heeft u nog vragen over bepaalde artikelen of diensten? Geen probleem, neem dan even contact met ons op of kom langs in de winkel. Buiten de fysieke winkel zijn wij te bereiken via telefoon, mail of contactformulier. Wij horen graag van u.