Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Vizieren

Vizieren

Een sight om uw set compleet te maken? Die kunt u kopen bij Europe Archery. Wij bieden maar liefst 60 verschillende sights aan. Zet je vizier op scherp en koop een sight. Europe Archery biedt de sight, daarbij behorende toebehoren, vizeren doelen en vizieren jachten. Een populaire sight is de Maximal Hunting Sight Solid STD. Deze sight is voorzien van een CNC gefreesd aluminium.Bovendien is er bij deze sight een paars kijklicht inbegrepen en heeft het glasvezelpennen van 5 x .019. Een sight van topkwaliteit met de nodige voordelen.

Een sight kopen

Voor iedereen staat er wel een geschikte sight online, de een iets duurder dan de andere. Hier krijg je dan wel meer voor terug.Neem bijvoorbeeld de Shibuya Carbon Compound Sight 485-9 Ultima CPX II, dit is één van de populairste producten, wel een stuk duurder dan de Maximal Hunting Sight Solid STD. Deze sight is een lichtgewicht model met verbeterde gewichtsverdeling. Deze sight is perfect in verschillende weersomstandigheden. Dit door de afstelknoppen en fijne afstelschaal.

Assortiment buiten een sight

Natuurlijk heeft Europe Archery nog veel meer te bieden dan alleen een sight. Voorbeelden hiervan zijn de 3D doelen, bogen, pijlen, releases en pezen. Deze producten, zo ook de sight, is van een topkwaliteit en wordt aangeboden tegen de scherpste prijs. Daarbij krijgt u de service die u verdient.

Sight online kopen

Weet u al welke sight u wilt toevoegen aan uw collectie? Of heeft u soms nog twijfels of vragen over bepaalde kenmerken of producten? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om een deskundig advies op maat te geven zodat u weet wat u in huis haalt of wat u er aan heeft.