Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Jeugd & Speelgoed

Jeugd en speelgoed

Jeugd en speelgoed aanschaffen voor de mini-pupillen? Natuurlijk biedt Europe Archery producten aan die geschikt zijn voor de verschillende leeftijdsklasse. Er staan verschillende bogen online voor de jeugd. Een voorbeeld van een hoog kwaliteit bood is de Decut Bow Compound Mini Highlander. Deze mini boog is te koop in verschillende kleuren, deze kleuren zijn rood, zwart en blauw. Deze boog is voor voor recreatief gebruik en van het merk Decut. Het is het ideale cadeau voor de mini liefhebber die het boogschutten op wilt pakken. Het voordeel van deze mini boog is dat het een complete set bevat. Deze set bevat een bowstand, pijlen, eens standaard en stabilisatoren. Een mooie beginners set voor de mini-pupil.

Mini en boogschieten

De ene boog is geschikt voor een andere leeftijdsklassen dan de andere. Een voorbeeld van een boog voor de mini is de Bear Archery Youth Bow Package Scout. Deze boog voor de Mini is dé boog voor de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Het is wel belangrijk om te kijken naar uw Mini , hier bedoelen we dan de grootte en het schietvermogen van de Mini mee. Wat belangrijk om te benadrukken is, is dat dit product geen speelgoed is. Ouders zijn verantwoordelijk en horen toezicht te houden. Ook deze boog voor de Mini is te verkrijgen in verschillende kleuren, namelijk groen, oranje of geel. Deze set bestaat uit de boog, 2 Safetyglass ™ -pijlen, een armguard, een Arrow Quiver, een Tab vinger en een Sight Pin. Een mooie beginnersset voor de beginnende Mini.

Overige artikelen op Europe Archery

Europe Archery heeft buiten de bogen voor de mini-pupillen nog veel meer producten online staan. Zo kunt u bij Europe Archery terecht voor trainingsmateriaal, boogstandaards, bogen, bescherming en kleding. Maar liefst 1535 compound artikelen die online staan voor u. Overigens hanteren wij gratis verzenden wanneer u boven de €100,- besteed. Wel alleen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Producten voor de Mini online

Wat is het meest geschikt voor uw Mini? Of heeft u nog bepaalde vraagtekens bij bepaalde prodcuten of diensten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg om de perfecte uitrusting te vinden.