Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Pijlen

De juiste arrows

Bij boogschieten kunnen de juiste arrows, of pijlen, het verschil maken. Zeker als u op hoog niveau meedraait in het boogschiet circuit is het belangrijk om precies de juiste arrows te gebruiken. Een arrow die perfect recht is, goed is uitgebalanceerd over de gehele lengte, een goede veer heeft en de juiste punt gebruikt. Wanneer de arrows precies goed zijn, zullen ze minder luchtweerstand hebben, meer snelheid opbouwen en veel nauwkeuriger richting het doel vliegen. Of dit nou een normaal doel is of een 3D doel. De juiste arrows kunnen een groot competitief voordeel bieden voor de geoefende schutter.

Arrows voor beginners en gevorderden

Wanneer u zoekt naar de geschikte arrows voor u kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten. Begint u net, dan kunt u beter starten met goedkopere houten arrows. Mocht u naar meer nauwkeurige arrows zoeken dan is een carbon pijl meer iets voor u. Ook kunt u kiezen voor een Larp pijl met een zachte ronde punt. Deze zijn een stuk veiliger, maar niet geschikt om mee op doelen te schieten. Als u competitief schiet is het ook van belang om een bepaalde kleur wrap om de schacht te hebben, zodat u precies kunt zien welke arrows van u zijn en wat u geraakt heeft.

Arrows in elkaar zetten

U kunt complete arrows kopen, maar ze zelf ook in elkaar zetten. Door een schacht, punt, veer en nok te kopen kunt u een perfecte arrow voor uzelf in elkaar zetten. Ook is het op deze manier mogelijk de pijl te repareren mocht er iets kapot gaan. Zo maakt u precies de juiste arrows die u het beste kunt gebruiken.

Overige producten in het assortiment naast de arrows

Naast de grote collectie aan arrows kunt u hier ook terecht voor al uw andere boogschiet benodigdheden. In de ruime collectie aan boogschiet spullen vindt u bogen, bescherming, arrows, doelen en nog vele andere producten voor elke schutter. Van beginners tot gevorderden, bij Europe Archery vindt u alles wat u nodig heeft.