Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Pijlen kopen

Goede kwaliteit pijlen kopen

Goede pijlen kopen is erg belangrijk voor boogschieten. Dit is bij kruisbogen maar ook bij handbogen het geval. Bij handboogschieten speelt nauwkeurigheid een grote rol. Wanneer u pijlen kopen gaat kunt u letten op verschillende aspecten. Zo kunt u kijken naar de schacht, veer, nok, en punt en met een wrap kunt u uw pijl een persoonlijke kleur geven ook. U kunt kiezen om met die onderdelen uw eigen pijlen te maken maar u kunt ook complete pijlen kopen.

Verschillende soorten pijlen kopen

Gaat u pijlen kopen dan kunt u kiezen tussen pijlen van verschillende kwaliteit. Er is keuze tussen houten pijlen en carbon pijlen, handboog pijlen en kruisboogpijlen en pijlen met een metalen punt en de zogenoemde Larp pijlen met een veilige, zachte punt. Alle pijlen zijn van hoge kwaliteit en voor goede prijzen. De pijlen zijn goed gebalanceerd en erg recht om ervoor te zorgen dat de pijl zo recht mogelijk door de lucht vliegt. Bij pijlen kopen zijn dit een aantal aspecten waar u goed op moet letten.

Pijlen kopen voor verschillende doeleinden

U kunt pijlen kopen om mee op normale doelen te schieten, maar ook om op zogenaamde 3D-doelen of nepdieren te schieten. Deze handboog wedstrijden worden vooral op grote terreinen gehouden. Door de pijlen een persoonlijke kleur te geven door middel van een wrap is het mogelijk om te zien wat u geraakt hebt, en wat uw tegenstanders gedaan hebben. Door de juiste pijlen kopen kunt u tijdens wedstrijden een competitief voordeel krijgen ten opzichte van uw tegenstanders. Met goede pijlen kunt u namelijk verder en nauwkeuriger schieten.

Overige producten naast pijlen kopen

Naast pijlen kopen kunt u op deze site ook vele andere producten in het assortiment vinden. Pijlen kopen zonder handboog is uiteraard niet handig. Daarom vindt u op de site ook vele handbogen en kruisbogen van hoge kwaliteit. Bij het pijlen kopen is het vaak ook slim om goede bescherming aan te schaffen. Het is en blijft namelijk een risicovolle sport. Neem vooral eens een kijkje door het assortiment aan beschermers en rugtassen om jezelf en je uitrusting te bescherming.