Gratis verzenden boven €100,-

(Alleen in Nederland, België, Duitsland & Luxemburg)

Verzenden en Retourneren

Verzenden

Bestellingen worden bij u, of bij het door u gekozen afleveradres bezorgd. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling.

 

Retourneren

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Europe Archery niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. Vermeld in het begeleidende schrijven dan ook uw gegevens. Alvorens te retourneren telefonisch contact op nemen met Europe Archery.

Retourzendingen worden enkel in behandeling genomen als het product en verpakking onbeschadigd zijn. Vermeld altijd uw naam, adres en referentie bij de zending. Vermeld tevens de door u gewenste dienst. (vervangen of refund).